Terug

Nieuwe locatie voor kantoor van Leleux Associated Brokers in Knokke

Het kantoor verhuist naar ruimere en makkelijker bereikbare locatie

Brussel, 2 mei 2011 – De Belgische beursvennootschap Leleux Associated Brokers kondigt de verhuis aan van haar West-Vlaamse kantoor in Knokke-Heist. De nieuwe lokalen aan de Piers de Raveschootlaan 113 zijn ruimer en gemakkelijker te bereiken voor het stijgend aantal klanten. Het nieuwe kantoor, dat onder leiding blijft van effectenmakelaar Bernard Busschaert, Makelaar in bank- en investeringsdiensten, zal vanaf 2 mei operationeel zijn.

Sinds de opening in november 2004 kent het agentschap in Knokke een enorme groei. De nieuwe kantoren die beter bereikbaar zijn, vormen de geografische invulling van de principes van nabijheid en de persoonlijke service voor klanten. Bernard Busschaert kan dankzij de nieuwe locatie het steeds talrijker cliŽnteel ontvangen in veel ruimere burelen.

Olivier Leleux, afgevaardigd bestuurder van Leleux Associated Brokers: “De groei van klanten in Knokke-Heist heeft ons gedwongen om uit te kijken naar ruimere burelen en een meer toegankelijke locatie. Leleux Associated Brokers bevestigt hiermee de intentie om voortdurend te investeren in de kwaliteit van de ontvangst van haar klanten. We staan op die manier dichter bij hen en creŽren een meer persoonlijke dienstverlening, in alle vertrouwen en discretie.”

Net zoals in de 30 andere Belgische kantoren van de beursvennootschap, kunnen de klanten van Leleux Associated Brokers in het kantoor van Knokke-Heist de beurskoersen raadplegen en in real-time op meer dan 20 beurzen orders plaatsen via allerlei financiŽle instrumenten. Bovendien genieten de klanten van de financiŽle analyses van de vennootschap en de expertise van klantenadviseur Bernard Busschaert, die al sinds 2004 gevolmachtigd Agent is bij Leleux Associated Brokers.